• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
IHO Ebrar Gazze`de Ramazan yardımı dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İsrail terör devleti tarafından ablukaya alınmış olan ve üzerinden bombaların eksik olmadığı mazlum Gazze halkının acılarını hafifletmek için düzenli yardımda bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO-Ebrar, Ramazan ayı münasebetiyle Ramazan Kumanyası Projesi kapsamında Gazze`de yüzlerce mağdur ve yetime gıda yardım paketi dağıttı.

Ayrıca yüzlerce mağdur ve yetim aileye iftar yemeği de ulaştırılıyor.

“Gazze`de aylık bakımını üstlendiğimiz onlarca Gazzeli yetim çocuklarımız var”

Gazze`ye ve dünyanın her tarafındaki mağdur ve mustazaflara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden IHO-Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Gazze`de dağıtılan yardımların sevincini yaşıyoruz ve daha fazla yardım ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Gazze`deki mağdurlara düzenli yardımlarımızın yanı sıra aylık bakımını üstlendiğimiz onlarca Gazzeli yetim çocuklarımız var. Elimizdeki imkanlar dahilinde sürekli mevcut çıtayı yükseltmek hedefindeyiz. Şu an Türkiye`de de Ramazan yardımlarımız dağıtılmaya başlandı. Kendi halkımızın yanı sıra özellikle yurtlarından edilmiş Suriyeli muhacir kardeşlerimize de yardımlarımızı ulaştırıyoruz.” dedi.

“Yapılacak yardımların mazlum, fakir ve yetimlere umut olacağına inanıyoruz”

Hayırseverlerden yardım beklediklerini belirten Alpsoy, “Hayırsever halkımızdan isteğimiz yardımlarını esirgemesinler. Bir nebze de olsa yapılacak yardımların mazlum, fakir ve yetimlere umut olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile yardımlarını esirgemeyen hayırsever halkımızdan Allah razı olsun diyoruz.” şeklinde konuştu.    (Ali Aslan Işık–İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir