• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
HÜDA PAR`dan Kobani Saldırısına Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçen yıl Eylül ayında Kobani'ye saldırarak 200 bin insanın mülteci durumuna düşmesine ve binlerce insanın ölümüne sebep olan DEAŞ'ın, bu sabah bomba yüklü araçlarla Kobani'de sivil halka yönelik saldırı düzenlemesi her kesimden insanların büyük tepkisini topladı.

Saldırılara Twitter'den yayınladığı mesajla sert tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, " Sivil insanlara yönelik her türlü saldırı terördür. Terörü ve terörden siyasi çıkar devşirenleri şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu ayrıca, İsrail'in Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Star Gazetesi'nden Halime Kökçe, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, TRT Haber'den Özden Ayvaz ile Hüsayin Günay ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, aktivistler Kemal Özdal, Durdane Özdal, Fatih Bolcan ile Sümeyra Bolcan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Saldırılara bir tepki de Mehmet Yavuz'dan

Kobani'deki saldırılara benzer bir tepki de HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz'dan geldi. Saldırıları şiddetle kınadığını vurgulayan Yavuz, “Masum sivilleri hedef alan saldırıları kimden gelirse gelsin kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyorum” diyerek tepkisini ortaya koydu. (Hürseda Haber)

Bu haberler de ilginizi çekebilir