• DOLAR 32.538
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.048
  • ...
Okula giren hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Merkez Şehitkamil ilçesi Belkıs Mahallesi'nde bulunan Vali Erdal Ata İlkokulunun demir kapısı ve pencere korkuluklarını kırarak içeri giren hırsızlar, 1 güç kaynağı, 2 ses sistemi ve 1 projeksiyon cihazını çalarken,   okulun güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 18 Haziran tarihinde Vali Erdal Ata İlkokulu'nda meydana geldi. ilkokulun demir kapısı ve pencere korkuluklarını kırarak içeri giren M .Z, H.Y, ve E.A.E isimli kişiler, okulun içerinde bulunan 1 güç kaynağı, 2 ses sistemi ve 1 projeksiyon cihazını çaldı.

Elektronik eşyalarının yerinde olmadığını fark eden okul çalışanlarının ihbarı üzerine okula gelen polis, güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, okulda hırsızlık yapan M .Z, H.Y, ve E.A.E isimli şahısları   yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar  Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 3 kişinin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir