• DOLAR 32.529
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2472.336
  • ...
THY 2016`da Atlanta`ya direkt uçacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre THY, ABD'de sergilediği ivmeye belirgin katma değer sağlayacak Atlanta hattını, transfer merkezi İstanbul üzerinden 100`ün üzerinde ülkede 300`e yakın destinasyona bağlıyor. THY, bu hatla Miami`den sonra Güneydoğu Amerika`da ikinci uçuş noktasına sefer sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Atlanta`ya direkt uçuşla dünyanın en yoğun havalimanına da sefer sağlayacaklarını belirtti.

Olmuştur, uçuşlardaki birincil misyonlarının benzersiz yolcu memnuniyetini kıtanın bu köşesine ve yolcu trafiğinin en yoğun yaşandığı noktaya da ulaştırabilmek olduğunu vurgulayarak, "Sıklıkla ödüllendirilen üstün hizmet kalitemiz ve yenilikçi bakış açımızla tasarladığımız farklı ürün yelpazemizi, Atlanta uçuşlarımızla birlikte çok daha fazla yolcuyla buluşturacak olmamız bizler için oldukça sevindirici" ifadelerini kullandı.

Atlanta-İstanbul arasında günlük düzenlenecek direkt uçuşlar, 16 Mayıs 2016'dan itibaren THY filosundaki Boeing 777-300ER tipi uçaklarla yapılacak.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir