• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
Yavuz Gaziantep`te partililerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, Gaziantep`te partililerle bir araya gelerek, partililere seslendi.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Yavuz, birilerinin toplumun ifsad edilmesine ses çıkartmazken, birilerinin de günah üzerinden rant devşirmeye çalıştığını ve toplumu helake götürecek bazı sapkınlıkları parti programlarına aldığını vurguladı.

İktidarda olan partinin toplumda işlenen kötülüklere engel olmadığını belirten Yavuz, “İktidarda İslami hassasiyetlerinin olduğunu bildiğimiz bir parti var. Fakat bu parti bugün toplumda işlenen kötülüklere engel olamıyor.” ifadelerini kullandı.

İçki, kumar, faiz ve fuhuş başta olmak üzere bugün birçok günahın sistemden kaynaklandığının altını çizen Yavuz, “RTÜK diye bir kurum var. Başkanını kendisi seçmiş ‘Sen ne yapıyorsun, Müslüman bir mahallede salyangoz mu satılıyor. Buna nasıl engel olamazsın` diyemiyor. Efendim ‘ABD ne der, Avrupa ne der` diyor. İçki, kumar, faiz ve fuhuş; bu dört büyük günah bir yerde varsa, Allah (cc) o toplumdan önce bereketi kaldırıyor. Sonra huzursuzluğu bırakıyor, buna rağmen toplumsal ve kitlesel olarak bir ekip, bir kadro, bir grup ve bir cemaat bunlarla mücadele etmiyorsa o zaman lanetini indiriyor.” şeklinde konuştu.

“Sistem herkesi faiz kullanmaya mecbur bırakmış”

Türkiye`nin ekonomi modelinin faize dayalı bir ekonomi modeli olduğunu vurgulayan Yavuz, faizin reklamlar üzerinden cazip hale getirildiğini belirterek, “Bugün bu toplumda faize bulaşmayan kaldı mı? Toplumu suçlamıyorum, sistemi suçluyorum. Sistem herkesi faiz kullanmaya mecbur bırakmış. Ticaret yapmak istiyorsan faize bulaşacaksın. Tıpkı siyaset yapmak istiyorsan yalana başvuracaksın, iftiraya ve harama bulaşmak zorundasın. Faiz reklamlar üzerinden cazip hale getiriliyor. Şu anda bu toplumun ekonomi modeli faize dayalı bir modeldir. Sen sistem olarak Allah ve Resulüne harp ilan etmişsin.” diye konuştu.

Bazı partilerin günah üzerinden rant devşirmeye çalıştığını belirten Yavuz, hatta bazı sapkınlıkları parti programlarına dahi aldıklarına vurgu yaparak, “Yine bu toplumda ahlaksızlık başını almış gidiyor. Hatta bazı partiler günah üzerinden rant devşirmeye çalışıyor. Bu sapkınlıkları parti programlarına alıyor.” dedi.

“Toplum felakete doğru gidiyor”

Allah`ın ne kadar yapmayın dediği kötülük var ise bugünkü toplumda işlendiğini belirten Yavuz son olarak şu ifadeleri kullandı: “Şimdi bu toplumda bütün ahlaksızlıklar mevcut mu? Mevcut. Allah`ın ne kadar yapmayın dediği kötülük var ise, geçmişte bütün Peygamberlerin kavimlerini helake götüren iğrençliklerin tamamı bu toplumda kurumlar eliyle işleniyor. Haramlar ve günahlar kitle iletişim araçları üzerinden sunuluyor. Bu günahlar cazip hale getiriliyor. İşte bugün huzurun neden olmadığı, neden boşanmalar artıyor, evlilik oranları azalıyor. Neden bu toplumun yarısından fazlası antidepresyon ilaçlar kullanıyor. İşte bu toplum felakete doğru gidiyor.”   (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)  




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir