• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Aytaç Baran için taziye ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde PKK tarafından suikast sonucu katledilen Yeni İhya-Der Başkanı, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) üyesi ve aynı zamanda 6-8 Ekim olaylarında vahşice katledilen Yasin Börü`nün hocası Aytaç Baran için taziye ziyaretleri devam ediyor.

Erdemliler Cemiyetinden (Medeniyet Vakfı) kalabalık bir heyetle Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesini ziyaret ederek taziyelerini sundu.

Mustazaflar Cemiyet Gaziantep Şubesi Başkanı Mustafa Özaslan`ın karşıladığı heyet, Aytaç Baran ve tüm İslam şehitleri için dua ettikten sonra Baran'ı katledenleri lanetleyerek ailesine, sevenlerine ve HÜDA PAR camiasına baş sağlığı diledi.

Bölgede yaşananların hak ve batıl kavgası olduğu vurgulayan Mustazaflar Cemiyet Başkanı Mustafa Özaslan ise HDP/PKK`nın bilinçli bir şekilde bölgede her gördüğü sakallı, çarşaflı ve tesettürlü Müslümanlara saldırdığını ve HDP/PKK`nın İslam`ın şiarlarına tahammülü olmadığını söyledi.

PKK/HDP`nin kendisi dışında hiçbir Kürt grubunu kabul etmediğine vurgu yapan Özaslan, özellikle İslami kurumların bölgede istenilmediğini ve PKK/HDP`nin HÜDA PAR camiasının dışındaki İslami kurum ve kişileri de hedef aldığını belirtti. Özaslan, 6-8 Ekim olaylarından sonra Van`da hunharca katledilen Abdullatif Şener ve Mardin`in Kızıltepe ilçesinde sırf sakallı oldukları için katledilen Suudi Arabistan ve Suriye uyruklu kişileri de örnek gösterdi.

Erdemliler Cemiyeti heyeti de Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerektiğini belirterek, bundan sonra bu tür üzüntülü olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir