• DOLAR 32.538
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2436.154
  • ...
Tarsus'ta Ramazan ayında hedef bin aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı hayır çalışmalarıyla muhtaç ailelere umut olan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle yardım çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı.

Ramazan ayında yapılacak olan yardımlar hakkında açıklamada bulunan Yardım Komisyonu Başkan yardımcısı Ramazan Tekyıldız, Ramazan ayında yardım komisyonu olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, “Ramazan ayına özel bir ekip kurarak yardımlarımızı arttırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin, Ramazan ayında bin aileye ulaşmak olduğunu belirten Tekyıldız, ” İnşallah bu hedefimize, komisyon üyelerimizin gayretli çalışmaları ve tüm hayırseverler kardeşlerimizin destekleri ile ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Amaçlarının hayırseverler ile yardıma muhtaç aileler arasında köprü olmak olduğunu belirten Tekyıldız, son olarak şöyle konuştu:

“Bu niyetle şimdiden Ümmet-i Muhammed’in Mübarek Ramazan-ı Şeriflerini en içten dileklerimle kutluyorum. Bu mübarek ayın İslam Alemine barış, huzur ve saadet getirmesini diliyoruz.” (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir