• DOLAR 32.525
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2497.64
  • ...
Kızıltepe Devlet Hastanesi Ramazan'da gece de hizmet verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Devlet Hastanesi baştabibi Fethullah Kayan bölgede bir ilki gerçekleştirerek Ramazan ayı münasebetiyle gece acil dışında polikliniklerde hizmet verdiklerini belirtti. Kayan, gündüz muayene olamayan hastaların gece saat 21.30 ile 24.00 arası uzman doktorlar tarafından polikliniklerde muayene olabileceklerini söyledi.

İftardan sonra hizmet veren poliklinikleri baştabip yardımcısı Ömer Acar ile birlikte ziyaret eden baştabip Kayan, hastalarla ilgilenerek kendileriyle ayaküstü sohbet etti.

Baştabip Kayan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyoruz. Memleketimize, ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Ramazan ayı vesilesiyle birçok vatandaşımız gündüz vakti oruçlu olacaklarından dolayı hastaneye gelmekten çekinmektedirler. Bu hastalarımızın hizmeti aksamaması için gece iftardan sonra saat 21.00 ile 24.00 arasında dahiliye ve çocuk uzmanlarımız tarafından Ramazan ayı boyunca poliklinik hizmeti veriliyor. Sizin aracılığınızla bir çağrıda bulunmak istiyorum. Özellikle gündüz muayene olamayan hastalarımızı gece hastanemize bekliyoruz. İftardan sonra bu hizmetten yararlanacaklardır.” dedi.

Derike bağlı Boyaklı (Xırbe Heriye) köyünden muayene için hastaneye gelen Şükriye Serek, “Elhamdülillah şimdi hastane gece de hizmet veriyor çok güzel bir hizmet bundan çok memnunuz vesile olanlardan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Hastanenin gece olmasının çok iyi bir uygulama olduğunu vurgulayan vatandaşlardan Halil Çor ise, “Daha önce gece hastaneye geldiğimizde sadece acilde hizmet veriliyordu. Şimdi ise Ramazan ayı münasebetiyle polikliniklerde gece de hizmet veriliyor. Çok iyi bir uygulama vatandaşlar gündüzleri oruçlu olduğu için hastaneye gelemiyor. Gece hastanenin açık olması çok daha iyi oldu. Ben de çocuklarımı muayene etmeye geldim. Çok memnunuz.” diyerek duygularını dile getirdi.  (Mehmet Aslan - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir