• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Nevşehir`de Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde meydana gelen kazaya, bir yolcu otobüsünün yol kenarında yolcu bırakmasının sebep olduğu iddia edildi. Yolcu otobüsünden inen ve yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Gülbahar Turan adlı kadına, traktör yüklü Ahmet İnci yönetimindeki 50 FN 159 plakalı TIR çarptı.
 
Arkadan gelen Mahmut Bulut yönetimindeki 50 EU 088 plakalı belediye temizlik işlerine ait araç da TIR`a arkadan çarptı. Bu araca ise, 38 SK 955 plakalı başka bir TIR çarptı. İki TIR arasında kalan ve hurdaya dönen araçta sıkışan Mahmut Bulut ve Levent Eroğlu`nu kurtarmak için belediye itfaiye ekipleri, kurtarma ekipleri ve kepçeler uzun süre çaba sarf ederken, olay yerine gelen Nevşehir belediye Başkanı Hasan Ünver çalışmaları yakından takip etti.
 
Araçta sıkışan belediye işçilerinden Mahmut Bulut, uzun çalışmalar sonrasında yaralı olarak kurtarılırken, diğer işçi Levent Eroğlu hayatını kaybetti. Nevşehir belediyesinde geçici işçi olarak çalışan Eroğlu`nun evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi. İki TIR`ın arasında kalan ve hurdaya dönen aracın olay yerinden güçlükle çıkarılırken Nevşehir Aksaray karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Haber ajansları

Bu haberler de ilginizi çekebilir