• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Mardin`de spor merkezleri kayıtları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 25 spor branşında ücretsiz hizmet verecek İl Spor Merkezlerine kayıtlar başladı. 5-18 yaş gurubundaki öğrencilere, futbol, basketbol, tenis, voleybol, muay thai, kick boks ve tekvando başta olmak üzere 25 branşta hizmet verecek İl Spor Merkezi 29 Haziran'da açılacak.

Spor branşlarına kayıt yaptırmak isteyenler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurabilecek. Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yaz spor okullarına kayıtların bu yılda büyük ilgiyle başladığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği yaz spor okulları başlıyor. Yaz spor okulları badminton, basketbol, bedensel engelliler, beysbol, softbol, binicilik, boks, jimnastik, görme engelliler, güreş, halk oyunları, hentbol, herkes için spor, judo, aikido, wushu, karete, kick-boks, masa tenisi, tekvando, tenis, özel sporcular voleybol ve yüzme branşlarında açılacaktır.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir