• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesinden Ramazan yardımları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve muhtaç ailelere gıda ve et yardımı yaptı.

Yardım Komisyonu, yardım faaliyetleri çerçevesinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi 103 aileye kuru gıda ve et yardımı yaptı.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, idrak edilen Ramazan ayı dolayısıyla daha önce tespit ettikleri muhtaç ailelere imkânları dâhilinde gıda ve et yardımında bulunduklarını belirterek, yardımlarını, Ramazan ayının ilerleyen günlerinde artırarak devam ettireceklerini söyledi.

Kılıçaslan, “Allah`a hamdolsun mübarek Ramazan ayına kavuştuk. Ve yine hamdolsun ki bu mübarek ay da muhtaç ailelere ulaşarak ihtiyaçlarını karşılama imkânı bulduk. Her aileye 2 koli olmak üzere 43 aileye yardım kolileri teslim ettik. Ve yine her bir paketi 2 koliden olmak üzere toplamda 60 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Toplamda 103 ailemize ulaşarak yardımlarımızı teslim ettik.” ifadelerini kullandı.

Yaptıkları yardımların tedarik edilmesinde ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmasında emeği geçen hayır sahibi ve gönüllülere de teşekkür eden Kılıçaslan, yardımlarının Ramazan ayının ilerleyen günlerinde de artarak devam edeceğini umduklarını söyledi.

Kılıçaslan, “Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan daha fazla fedakârlık bekliyoruz.  Zira hayırsever kardeşlerimiz ne kadar yardımlarını artırırlarsa, bizlerde o oranda muhtaç ailelilere ulaşma imkânı bulacağız. Bu hususta bize ulaşarak muhtaç ailelere yardımlarının ulaştırılmasını isteyen kardeşlerimiz, 0507 563 40 21 nolu telefonu arayarak yardımlarını ulaştırabilirler. ” dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir