• DOLAR 32.573
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2425.742
  • ...
CHP İstanbul Yine Karıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu, Kadıköy ve Kağıthane İlçe Başkanları`nı görevden aldı.
 
Gerçek Gündem haber sitesine göre, iki üye bunun üzerine istifa etti. İstifalarla birlikte CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı`nın dönemi de sona erdi. CHP MYK`nın Oğuz Kaan Salıcı`yı pazartesi günü yeniden ataması bekleniyor.
Bilindiği üzere, CHP Tüzüğü`ne göre, "atanmış" olan yönetimlerde "üye tam sayısı azaldığı"nda kurulun yedekleri olmadığı için" görevleri fiilen sona eriyor. Bu açıdan, CHP İstanbul İl Başkanlığı da bugün itibariyle görevini tamamlamış oldu. CHP MYK`nın pazartesi günü yapacağı toplantıda Oğuz Kaan Salıcı`yı yeniden göreve atamasi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu`nu oluşturması bekleniyor.
 
Öte yandan, istifa eden ve dilekçelerini CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil`e sunan Erol Şahin ile Nadir Ataman`ın telefonlarını kapattıkları ve kimseyle görüşmedikleri öğrenildi.
 
İstifa eden Erol Şahin ve Nadir Ataman`ın yakın çevrelerine, "Biz örgüt emekçilerine sahip çıkmak için istifa ettik. Parti işi gücü bıraktı, örgütlerden görevden almalarla uğraşıyor. Düne kadar partiye küfredenler, şimdi ilçe başkanı ve yöneticisi yapılmak isteniyor. Buna tahammül edemedik" dedikleri öğrenildi.
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir