• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Tayını çıkan SGK personeline veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman SGK İl Müdürlüğünde görev süresini tamamlayarak başka illere tayin olan personellere bir veda yemeği programı düzenlendi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İl Müdürü Alaettin Ökten, Hiçbir makam ve mevkiinin ve hiçbir görevin daimi olmadığını belirterek, “Geleceksiniz, gideceksiniz. Önemli olan arkanızda şerefle anılabileceğiniz işler bırakabilmektir. Yaptığınız işlerde adınızı bırakabilmektir. İnanıyorum ki bu arkadaşlar bunu başarabilmişlerdir.” dedi.

Beraber çalıştıkları süre zarfında iş yoğunluğumuzdan dolayı istemeyerek te olsa bir kırgınlık yaşanma ihtimalinin olabileceğini belirten Ökten, “Eğer arkadaşlarımın kalbini kırmışsam onlardan özür diliyorum ve kendilerinden helallik diliyorum. Benimde bir hakkım oldu ise bende hakkımı helal ediyorum. Yeni atanmış oldukları görev yerlerinden de başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Alaettin Ökten Daha sonra tayini çıkan personellere başarılı çalışmalarından dolayı birer adet teşekkür plaketi verdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir