• DOLAR 32.514
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2429.687
  • ...
TÜMSİAD`tan Ramazan ayı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirtti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının insanların aç ve yoksulların halini daha iyi anladığı bir ay olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, bu ayın paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Yeşilyurt, “İnsanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı bu müstesna günler, zengin ile fakir arasında bir köprü kurulduğu değerli zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur ve barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu vesileyle tüm Batmanlıların mübarek ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.   (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir