• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
HAK PAR`dan HÜDA PAR`a taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde PKK tarafından silahlı suikast sonucu katledilen Yeni İhya Der Başkanı ve HÜDA PAR üyesi Aytaç Baran`ın taziye ziyaretleri devam ediyor.

Aralarında, HAK PAR Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel ve İl Başkanı Vasıf Kahraman`ında bulunduğu bir heyet HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

PKK tarafından düzenlenen silahlı suikast sonucu katledilen Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran için HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden heyet, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu tarafından kabul edildi.

Ziyaret sırasında HAK PAR heyeti Aytaç Baran`ı katledenleri kınayarak Baran`ın ailesine, sevenlerine ve HÜDA PAR camiasına baş sağlığı diledi.

Bölgede savaş çıkmasını istemediklerini belirten HÜDA PAR kurucu üyelerinden Vedat Turgut ise çıkacak olan bir savaşın bölgede herkesi yakacağı uyarısında bulunarak, “Kürt halkı huzur istiyor, barış istiyor. Kimsenin bu halka bir daha eski acıları yaşatmaya hakkı yoktur. Biz her zaman sağduyulu davrandık. Yaşadığımız onca acı olaylara rağmen hep sükûnete davet ettik. Ancak, artık herkes elini taşın altına koyabilmeli. Herkes elinden geleni yapmalıdır. Katiller deşifre edilmeli ve lanetlenmeli ki bir daha katliam yapamasınlar.” ifadelerini kullandı.

Yapılan taziye ziyaretinin ardından HAK PAR heyeti HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından ayrıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir