• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
 Batman`ın ilk Ramazan Umresi kafilesi uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'dan kutsal topraklara gidecek olan 2015 yılının Ramazan`ın ilk umre kafilesi yola çıktı. İnzar Hac ve Umre Organizasyonunun organize ettiği 50 kişilik Ramazan`ın ilk Umre kafilesi, Batman`dan yola çıktı. Çok sayıda kişi kafiledeki akrabalarını uğurlamaya geldi.

İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Batman Temsilcisi Halil Gergin, umreye gidecek olan vatandaşlara umre ibadetini gerçekleştirme konusunda bilgiler verdi.

Gergin yaptığı açıklamada, 2015 yılının Ramazan`ın ilk umre kafilesini uğurladıklarını belirterek, “İnzar Hac ve Umre Organizasyonunun Batman Temsilciliği olarak, Ramazan`ın ilk 50 kişilik Umre kafilesini kutsal topraklara gönderiyoruz. Dileğimiz, Müslümanların bundan sonraki Hac ve Umre ziyaretlerinde bizleri tercih etmesidir. Bu güzel yolculuk herkese nasip olmaz. Umreye giden bu kardeşlerimizin yolu açık olsun, onlara selamet diliyoruz.” dedi.

Daha önce de çok sayıda kişiyi umre ve hacca gönderdiklerini vurgulayan Gergin, “Bizler, bu hayırlı görevi üstlenmişiz. İnzar Hac ve Umre Organizasyonu olarak 2015 yılının başından şimdiye kadar bu 5`inci umremizdir. Şubat ayında Kur`an Nesli Platformunun düzenlemiş olduğu sınavı kazanan 240 kardeşimizi de umreye götürdük. Yine İnzar`ın çekmiş olduğu kurada 160 kişiyi götürdük. Bundan 20 gün önce yine 60 kişiyi Umreye götürdük.” diye konuştu.

İlk defa Umreye gitmenin verdiği mutluluğu anlatamadıklarını söyleyen vatandaşlar da, tüm Müslümanların böylesi bir duyguyu tatmasını istediler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir