• DOLAR 32.381
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.833
  • ...
Cerrahpaşa Hastahanesi Boşaltıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi`nde, içinde çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniğinin de bulunduğu bina, duvarlarındaki çatlaklar nedeniyle boşaltıldı. Çatlakların, Marmaray tünel kazısı sırasında meydana geldiği öne sürüldü.

Cerrahpaşa Hastanesi’nde içinde çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniğinin de bulunduğu bina, duvarlarında meydana gelen çatlaklar nedeniyle boşaltıldı. Dünden beri hizmet verilmeyen binada bulunan eşyalar, aşağı indirilerek kamyonetlerle başka birimlere taşındı. Poliklinik hizmeti verilen binanın taşıyıcı kolonlarında iki hafta önce oluşan hasarın dünden itibaren belirgin hale geldiği belirtildi.

Sağlık Emekçileri Sendikası Cerrahpaşa Hastanesi Temsilcisi Aydın Erol, “Boşaltılan binanın yakınındaki camide oluşan hasar nedeniyle ibadet yapılmıyor. Burası Diyanet`in kararı ile güvenlik gerekçesiyle ibadete kapatıldı. Bu binada da çatlaklar oluştu. Dekanlığın ani bir kararı ile boşaltılıyor. Marmaray kazısı binaya zarar vermiş olabilir.” iddiasında bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir