• DOLAR 32.569
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2433.265
  • ...
`Yardımlar Ücretsizdir, Dolandırıcılara Kanmayın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Deprem sonrası koordinasyon eksikliği ve krizi iyi yönetememe suçlamalarıyla hedef haline gelen Van Valisi Münir Karaloğlu, deprem sonrası depremden hasar gören yapıları ve kurulan çadır kenti ziyaret etti.
 
İskele Caddesi üzerinde kurulan çadırkenti gezip vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Karaloğlu, mevcut sıkıntıların ise en kısa zamanda giderileceğini söyledi.
 
Çadırkenti ziyareti sırasında vatandaşların şikâyetlerini de dinleyen Vali Karaloğlu`na, bir vatandaşın, valilik binası önünde bazı şahısların 50 TL`lik valilik yardım kartı sattığını söylemesi üzerine Vali Karaloğlu, Van Emniyet Müdürünü telefonla arayarak olayın araştırılıp, gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdi. Karaloğlu, "Devletin ve milletin tüm yardımları ücretsizdir. Hiçbir şekilde bu yardımlar karşılığında ücret talep edilemez. Bu tür dolandırıcılara itibar etmeyiniz" dedi.

Karaloğlu ayrıca yardımlar için para talep edenlerle karşılaşıldığı takdirde en yakın polis ekibine bildirilmesini istedi. Vali Karaloğlu yetkililer den bilgi aldıktan sonra, çadırkentte yaşayan vatandaşların çadırlarındaki eksikliklerin tamamlanması talimatını vererek çadırkent`ten ayrıldı.
 
Fikret Özkan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir