• DOLAR 32.382
  • EURO 35.666
  • ALTIN 2324.566
  • ...
Kızının katilini arayan baba pompalı tüfekle vuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te evlerinin önünde arkadaşlarıyla oyun oynarken henüz kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybeden 9 yaşındaki Pınar Keklik`in babası, kızının katili olduğundan şüphelendiği bir kişi ile arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep`in merkez Şahinbey ilçesi Barış Mahallesinde ikamet eden Mehmet Keklik, 19 Nisan 2015 tarihinde henüz kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan kurşun sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki kızı Pınar Keklik`in katili bulunmadığı gerekçesiyle kendi imkânlarıyla kızının katilini aramaya başladı. Kızını maganda kurşunu sonucu kaybeden baba Keklik, komşuları olan E.D`den şüphelendi. Öğle saatlerinde komşusu ile karşılaşan baba Keklik ile E.D tartışmaya başladı.

Mehmet Keklik ile E.D`nin tartıştığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, her iki kişiyi polis merkezine götürerek ifadesine aldıktan sonra serbest bıraktı. Serbest bırakılan Mehmet Keklik ile E.D evlerinin yakınında tekrar karşılaşınca birbirlerine pompalı tüfeklerle ateş açtı. Karşılıklı birbirlerine ateş açtıkları iddia edilen olayda, Mehmet Keklik pompalı tüfekten çıkan saçmalarla kolundan ve göğsünden yaralandı.

Yaralanan Keklik, yakınları tarafından özel bir araçla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yaralı olarak olay yerinden kaçan E.D. ise polis tarafından yakalanarak 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, soruşturma başlattı.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir