• DOLAR 32.564
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2426.442
  • ...
`Halkın oy vermesi artık cesaret isteyen bir iş haline gelmiş`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Helvacılar ve Bakırcılar Çarşısında esnafı ziyaret ettiler.

Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere seçimi sonuçlarını değerlendiren Aktay, "Halkımızla iç içeyiz ve 4 yıl kendilerini temsil etme görevini aldık. Unutmadık halkımızı, inşallah unutmayacağız. Elimizden geldiği kadar hizmetlerimizi yapmaya ve Siirt halkını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Önümüzde bir hükümet oluşumu söz konusu olacak bu hükümetin nasıl oluşacağı konusunda henüz bir belirsizlik var. İnşallah ülkemizi hükümetsiz bırakmayacağız. Eninde sonunda bir hükümet teşekkül edecek. Ama biz halkımızda ahde vefa çerçevesinde bir başlangıç olarak inşallah sık sık geleceğiz. Her seferinde halkımızı dinleyeceğiz. Sorunlarını dinleyeceğiz. Milletvekili temsili siyaset budur zaten temsili görevi almış bulunuyoruz. Bu temsili görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Bölgede oy vermenin cesaret gerektiren bir iş haline geldiğini dile getiren Aktay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim sürecinde ciddi ve kendini his ettiren baskılar oluyordu. Bu baskılar karşısında Siirt halkının oy vermesi artık cesaret isteyen bir iş haline gelmişti. Neticede AK Parti de bir milletvekili çıkaracak kadar oy topladı. Zor oylardı ve bir nebze kendi haline bırakıldığı zaman halkın iradesini çok daha farklı tecelli edeceğini herkes biliyor ve görüyor. Bizde bunu bildiğimiz için kendi seçmenimiz ve bize oy veren insanların oyunun değerini daha çok biliyoruz." şeklinde konuştu.  (Muhammed Dayan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir