• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
Depremzede Çadırında Yangın Çıktı: 2 Ölü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik Kriz Merkezi`nden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Karpuzalan Mahallesi`ndeki bir çadırda sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında, çadırda bulunan 2 çocuk öldü, 1 kişi de yaralandı.

Yetkililer ölen çocuklar ile yaralanan kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Van`da bir çadırda çıkan yangında ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Valilik Kriz Merkezi`nden alınan bilgiye göre, Karpuzalan Mahallesi`ndeki yangında 2 çocuk öldü, baba ve 2 çocuğu da yaralandı.

Bahar (8) ve İsmail Tolukan (4) kardeşlerin hayatını kaybettiği yangında yaralanan baba Mehmet Tolukan (35) ile kızı Elif (7) tedavi altına alındı.

Yaralılardan Mikail Tolukan (11) ise ambulans uçakla İstanbul`a sevk edildi.

CENAZELER KÖYE GETİRİLDİ

Van`da depremzede ailenin kaldığı çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden 2 çocuğun cenazeleri Karpuzalan köyüne getirildi.

Depremde hasar gören evlerinin bahçesindeki çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden Bahar (8) ve İsmail Tolukan (4) kardeşlerin cenazeleri, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak, Karpuzalan Camisi morguna konuldu.

Çocukların cenazelerinin köye getirilişi sırasında baba Mehmet ile anne Behiçe Tolukan sinir krizleri geçirdi.

Tolukan ailesinin, tek katlı müstakil evlerinin kısmen hasar görmesi üzerine aldıkları çadırı evlerinin bahçesine kurdukları öğrenildi.

Bu arada, yangında ellerinde yanıklar oluşan baba Mehmet Tolukan ile kızı Elif`in, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Sabah saatlerinde Karpuzalan köyünde yaşayan 7 kişilik Tolukan ailesinin kaldığı çadırda kömür sobasından çıkan yangın sonucu Bahar ve İsmail Tolukan kardeşler hayatını kaybetmiş, baba Mehmet Tolukan ile çocukları Mikail ve Elif yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mikail Tolukan yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul`a sevk edilmişti.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir