• DOLAR 32.475
  • EURO 34.867
  • ALTIN 2479.044
  • ...
`Eşimin katili Selahattin Demirtaş`tır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kudüs TV'de yayınlanan 'Gündem Özel' programına telefonla bağlanan, Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Aytaç Baran'ın eşi şu açıklamalarda bulundu;
Bu suikasti 20 kişinin koordine ettiğini biliyoruz. Bir çoğu sokak başlarını tutmuşlar. Hepsinin elinde keleşler varmış. Kamera kayıtları zaten polislerin ellerinde var. Neden bunları paylaşmıyorlar? Bu olayı yapanlar zaten o civarda tanınan kişilerdir.

'EŞİMİN KATİLİ DEMİRTAŞ'TIR'

Benim eşimin katili faili Selahattin Demirtaş'tır. Bunu yapan onun adamlarıdır. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Eşim çocukluğundan itibaren ömrünü İslam davasına adamış bir insandır. Yıllar öncede camilerde sürekli Kur`an dersi veriyordu tam bir Kur\'an aşığıydı.

Eşim yardımseverliğiyle biliniyordu, herkes tarafından sevilen sayılan, değer verilen bir insandı. Eşim şehit edilen Yasin Börü'nün hocasıydı. Bunu belirtmek istiyorum. İnşallah bende şehidin çocuklarını birer Yasin birer Aytaç olarak yetiştireceğim. Eşim kendini İslama, Kur\'an'a adamıştı.

'SEÇİMDEN SONRA HDP'LİLERİN İLK İCRAATI BU OLDU'

Eşim kimseyi bu zamana kadar incitmedi çok şevkatliydi çok merhametliydi çocuklarını çok severdi el üstünde tutardı. HDP'liler bu seçim zaferini dindar Kürt halkının kanını dökerek kutladılar. Bir kanda benim eşimin kanı oldu. Seçimden sonra da HDP'lilerin ilk icraatı da bu oldu.

'ŞEHADET AŞKI ONDA SÜREKLİ VARDI'

Ben eşimle 11 yıllık evliyim eşim hep şehit olma arzusuyla yanıp tutuşuyordu. Yasin Börü`nün ve diğer tüm şehit arkadaşlarının fotoğraflarını biriktirirdi. Sürekli onlara bakardı 'Keşke bende şehit olsaydım, onlar gittiler cennete ben bu dünyada kaldım' derdi. Şehadet aşkı onda sürekli vardı. Bunu her zaman dile getiriyordu.

'BENİM ANNEM, DEMİRTAŞ'IN ANNESİNE KUR`AN DERSİ VERMİŞTİR'

Hiç konuşulamayan bir şeyi söylemek istiyorum; biz Yenişehir'in Şehitlik semtinde oturuyoruz. Demirtaş`ın da ailesi de o mahallede oturuyor. Benim annem Kur`an kursunda hocalık yapıyor. Annemin öğrencilerinden bir tanesi de Selahattin Demirtaş`ın annesidir. Annem ona da Kur`an dersi vermiştir. Yani gidip annesine sorsun bugüne kadar sana Kur`an dersi verenlerden ne zarar gördün diye. Bakalım bizden iyilikten, fedakarlıktan Kur`an dersi vermekten başka bir şey görmüş mü? Annesi çok iyi biliyor.

'RABBİM ONLARI PERİŞAN ETSİN'

Bu gün karne günüydü benim çocuklarım karnelerini aldılar eve getirdiler. Aşkla şevkle koyardılar televizyonun üstüne babalarına göstermek için. Bugün karnelerini aldılar 'Anne biz karnelerimiz aldık babamıza gösteremedik niye babamız gelmiyor' diyorlar. Bütün şehitlerin ve benim çocuklarımın böyle boynunu büken zalimleri Rabbim inşallah onları kahrı perişan etsin.

Haber7

Bu haberler de ilginizi çekebilir