• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...
`Barajları aşsanız, meclisi doldursanız da varacağınız yer cehennemdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılınan cenaze namazının ardından yapılan basın açıklamada pkk`nin zulümleri lanetlenerek, binlerce mazlum Kürt`ün pkk`nın egoları yüzünden yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yapılan basın açıklamasına HÜDA PAR Kocaeli İl Başkanı Davut Taştekin, İzmit Umut-Der Genel Başkanı İzzet Kazak ve dernek gönüllüleri katıldı.

Şehit Baran Aytaç`ın şehadetini kutlayarak açıklamaya başlayan İzmit Umut-Der Genel Başkanı İzzet Kazak, “38 yıllık Ömrünü Kur`an`a hizmete adayan, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan, Aytaç Baran Hoca, büyük şeytan Amerika`nın Kürdistan`daki taşeronu PKK/HDP tarafından haince ve kalleşçe katledildi. Esnaf ve halk tarafından çokça sevilen, hiç kimsenin kendisinden incinmediği birisiydi. Buna rağmen PKK/HDP efendilerini memnun etmek ve seçim sürecinde efendilerinden gördükleri desteğin teşekkürü olarak, yine bir Müslüman`ı masum yere katlettiler. Marksist örgüt pkk kurulduğu günden beri Kürdistan`da, kendisinden farklı düşünen, farklı yaşayan birilerinin varlığına, özellikle de İslam`a ve Müslümanlara asla tahammül edememiştir. Kendi fikrinde olsa bile, kendisinden başka bir gücün bölgede yaşamasına müsaade etmemiştir. Bölgede binlerce mazlum Kürt, pkk`nın egoları yüzünden yaşamını yitirmiştir” dedi.

Tedbirin Alınmayışı Bölgenin Pkk`ye Teslim Ettiğinin Götergesidir”

İslam düşmanı bu örgütün tarihten hiç ders almadığını vurgulayan Kazak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kürdistan`da Müslümanlara yaşam hakkı tanımadığı görülmektedir. Son birkaç yılda periyodik olarak kendini gösteren, özellikle çözüm süreci adı altında bunların yaptığı hiçbir şeye ses çıkarılmaması neticesinde, 6-8 Ekim`de doruk noktasına ulaşmıştır. PKK/HDP güçlü olduğu yerde despot ve zalim, zayıf olduğu yerde demokrat ve barışçıldır. Bunun devlet/hükümet tarafından biliniyor olmasına rağmen, hatta Şehid Aytaç Baran Hoca`ya saldırı olabileceği tebligatla bildirilmesine rağmen, gerekli tedbirlerin alınmayışı, devletin bölgeyi PKK/HDP`nin insafına terkettiğinin göstergesidir. İdil`de yaşanan saldırıda olduğu gibi suçluları ve azmettiricileri serbest bırakan hükümetin de sorumluluğu vardır. Devlet, bugüne kadar Müslümanlara karşı işlenen hiçbir suçu aydınlatmamış ve sadece izleyici olmakla, yaşananlara meydan vermiştir.” şeklinde konuştu.

Barajları aşsanız da, meclisleri doldursanız da varacağınız yer  cehennemdir

Olayların faillerinin hemen bulunup çıkartılmasını vurgu yapan Başkan Kazak,  “Bu olayın failleri hak ettikleri cezaya çarptırılmalı ve arkalarındaki güç deşifre edilmelidir. Bundan önce yapılan yüzlerce saldırının ve 6-8 Ekim katliamının failleri ve azmettiricileri hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdır. Devlet bundan sonra olması muhtemel saldırılara karşı, acizlik içerisinde, ‘saldırı olursa 155`i arayın` demek yerine, kendi vatandaşının can emniyetini temin etmelidir. PKK/HDP ve bileşenlerine de diyoruz ki, Bu topraklarda son Müslüman da şehit oluncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz ve sizin gerçek yüzünüzü özelde Müslüman Kürt Halkına ve tüm Türkiye halklarına göstereceğiz. Barajları aşsanız da, meclisleri doldursanız da varıp, dolaşıp döneceğiniz yer size yatak olacak olan Cehennem`dir” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

                

Bu haberler de ilginizi çekebilir