• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali Hüseyin Aksoy öğrencilere karne dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır genelinde toplam 434 bin 30 öğrencinin karne aldığı 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin son gününde, 5 Nisan İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.

Okul girişinde öğrenciler tarafından kendisine çiçek takdim edilen Vali Aksoy ile birlikte Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Yenişehir Kaymakamı Mehmet Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler hazır bulundu.

Sınıflarda öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Aksoy, mevcut başarılarını korumak için çalışmaya devam etmelerini, yaz tatili boyunca kitap okumalarını, spor yapmalarını, bol bol dinlenmelerini ve önümüzdeki seneye hazırlık yapmalarını tavsiye etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aksoy karne verdiği her bir öğrenciyle fotoğraf çektirdi.

Karne dağıtımından sonra Vali Aksoy öğretmenler odasında öğretmenler ve velilerle kısa bir süre sohbet etti. Burada velileri dinleyen Aksoy, “Sıkıntılar konusunda yardımcı olacağız. Eğitim-öğretim oldukça önemlidir. Diyarbakır’da okula başlama çağına gelmiş tüm çocukların okullara kayıt yaptırmalarını sağlayacağız.” dedi.

2015-2016 yılı eğitim-öğretim kayıt dönemi hakkında yetkililerden bilgi alan Aksoy, kayıt döneminde herhangi bir aksaklılık yaşanmaması için yetkilileri uyardı.    (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir