• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
TEM`i kullanacaklar dikkat! Çalışma var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce 13-29 Mayıs arası yapılması planlanan çalışma 12 Mayıs'ta ileri bir tarihe ertelenmişti.
TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze Köprülü Kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu, 13-28 Haziran arasında ulaşıma kapatılacak.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfezi geçişi ve bağlantı yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında, 20 Mart'ta başlanan üst yapı çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu çalışmalar kapsamında, Gebze gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze köprülü kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) katılım yolu, 13 Haziran Cumartesi günü saat 08.00'de trafiğe kapatılacaktır.

Söz konusu çalışma kesinlikle ana yolda ve diğer kavşak kollarında bir kapatmaya sebebiyet vermeyecek olup, yalnızca 350 metrelik Gebze kavşağı Ankara yönü katılım yolu kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze kavşağında gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır. Çalışma, 28 Haziran Pazar günü saat 08.00'de tamamlanacaktır."

Çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemelerinin yapılacağı belirtilen açıklamada, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği bildirildi.

Kaynak : AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir