• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Batman HEM'den yılsonu sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünün açtığı yılsonu el sanatları sergisinin açılışına Batman Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, kurum müdürleri, bazı STK temsilcileri ve halk eğitim merkezinde eğitim görenler ile vatandaşlar katıldı. 

Sergide bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Halk Eğitim Merkezlerinin ücretsiz eğitim veren hayat merkezi olduğunu vurguladı.

Çelik, “Bin 350 kurs açıldı. Bu kurslarda 12 bin 200’ü kadın, 11 bin 620’si erkek olmak üzere toplam 23 bin 850 kişi eğitim gördü. Bilgisayardan aşçılığa, muhasebeden ebruya, dil öğretimi kurslarından İŞKUR işbirliğinde meslek edinme kurslarına kadar Batmanlıların ihtiyaç duyduğu her alandan kurs açarak hizmet verilmiştir.” dedi.

Konuşmanın ardından Batman Vali Yardımcısı Şener Çağlar ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik kurdele kesip serginin açılışını yaptılar.

Açılıştan sonra protokol Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi, Yeşiltepe, 19 Mayıs ve Yavuz Selim ÇATOM Merkezlerinin sergiledikleri el sanatları gezildi.

Sergiye yoğun ilgi olduğu gözlendi. (M. Sait Çelik – İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir