• DOLAR 32.34
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2307.62
  • ...
Hırsızlık Olayları Vatandaşı Çileden Çıkardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Son zamanlarda yaşanan hırsızlık vakaları vatandaşları çileden çıkardı. Bir gün içinde birçok eve giren hırsızlar evlerde bulunan çok sayıda para, et ve eşyaları alıp kayıplara karıştılar.

Yaşanan bir hırsızlık olayında Bahçelievler Mahallesi 1622 Sokakta bulunan M.Y`nin evine hırsızlar, evde bulunan maddi değeri 2 bin TL civarında olan dizüstü bilgisayar ile maddi değeri 1250 TL olan televizyonu alarak kayıplara karıştılar.

Kültür Mahallesinde bulunan C.K ve M.S`ye ait evlere giren hırsızlar, iki evde de dizüstü bilgisayar çalarak kayıplara karıştılar.

Yaşanan bir hırsızlık olayında ise Çamlıca Mahallesi 2411 Sokakta bulunan M.Y isimli şahsa ait eve, kimliği belirsiz kişilerce girilerek evde bulunan bilgisayar kasası, kol saatleri, yazıcı, yatak, yorgan ve muhtelif ev gereçlerini çaldı.

Ayrı bir hırsızlık olayında Fatih Mahallesi`nde oturan M.G isimli şahsa ait ikamete giriş kapısının kilit göbeklerinin kırılması sureti giren hırsızlar evde bulunan birçok takıyı alarak kayıplara karıştı.

En ilginç hırsızlık olayı ise Şafak Mahallesi`nde A.A`ya ait evde meydana geldi. Eve giren hırsızlar, içeride bulunan 300 TL para ile buzdolabında bulunan etleri çaldı.

Veysi Rüzgar - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir