• DOLAR 32.508
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2489.69
  • ...
SON DAKİKA
"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilay Cemiyeti Gaziantep Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi” uygulama protokolü kapsamında "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninde “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” kapsamında 800`e yakın rehber öğretmene bağımlılık eğitimi veren formatör öğretmenler ile eğitim alan öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ve Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Fatih Tamer tarafından teşekkür belgesi verildi.

Resmi ve özel liselerin 9.10.11.12`inci sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmada resim ve şiir kategorisinde dereceye girenlerden her daldan 1`inciye tam altın, 2` inciye yarım altın, 3` üncüye ise çeyrek altın, başarı belgeleri ödül olarak takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, bağımlılıkla mücadele konusunda çaba gösteren herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin artması gerektiğini söyledi.

Yeşilay Şube Başkanı Tamer`de desteklerinden ötürü hem Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına hem de aile ve okul öğretmenlerine teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir