• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Kanal Elazığ Projesi Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde yer alan Kanal Elazığ projesi 13.940 m²`lik bir alanda inşa edilirken, planda 3200 m²`lik bölümde yeşil alan olarak tasarlandı. İçerisinde çeşitli su oyunlarının bulunduğu projede, 10 adet pergole, 6 adet ahşaptan süs köprüsü, 5 adet kameriye yer alıyor.

Projenin her safhasını ince bir ayrıntıyla tasarlayan ekipler; bu doğrultuda, bazalt, andezit ve taban tuğlası kullanarak estetik zemin döşemesi, oturma yerleri, kemerli dekoratif aydınlatma ile çevre aydınlatma armatürleri sayesinde gece ve gündüz güzel bir görüntü meydana getirecekler. Yine burada yer alacak olan estetik bitki türleriyle de adeta bir renk cümbüşü oluşturulacak.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yaptığı yazılı açıklamada "Kanal Elazığ projesi kış şartları olmasına karşın büyük bir hassasiyet ve özenle devam ediyor. Amacımız bu şehrin insanlarına güzel bir mekânı daha yakın zaman içerisinde kazandırmaktır. Burada oturan hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın, güzelce vakit geçirebilecekleri bu alanda memnuniyetlerini bir Allah razı olsun sözüyle sunmaları en büyük dileğimizdir`` dedi.

Sadullah Şahin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir