• DOLAR 32.426
  • EURO 35.857
  • ALTIN 2325.988
  • ...
Van`da suya düşen 3 kadın kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çatak ilçesine bağlı Andiçen Mahallesinde bulunan Menşure deresinde peynir otu (sirik) toplamaya giden 4 kadın suya düştü. Kadınlardan biri sağ kurtarılırken birinin cesedine ulaşıldı. İki kadını arama çalışmaları ise devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre olay, dün çatak ilçesinde meydana geldi. Menşure Deresine Pancar toplamak için giden, Azime Toroman, Nure Toroman, Amine Gürbüz ve Besiye Eryılmaz suya düştü. Taşa tutunarak çevredeki çobanlar tarafından kurtarılan Azime Toraman Siirt'in Pervari Devlet Hastanesine kaldırılırken, Nure Toroman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Amine Gürbüz ve Besiye Eryılmaz'ı ise arama çalışmaları devam ediyor.

Pancar topladıktan sonra dönüşte köprü olmasına rağmen 4 kadının el ele tutuşarak dereyi geçmeye çalıştığı sırada akıntıya kapıldıkları ileri sürüldü.

Öte yandan köylülerin haber vermesi üzerine Jandarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) ekipleri bölgede bu sabah itibarıyla çalışma başlattı.   (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir