• DOLAR 32.545
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2476.872
  • ...
Gaziantep`te 4 ev ve 1 otomobil tarandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Merkez Şahinbey İlçesi Ünaldı, Vatan, Fırat ve Ocaklar Mahallesinde dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 4 ev ile bir otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği bildirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece geç saatlerde Merkez Şahinbey ilçesine bağlı 4 farklı mahallede meydana geldi. Vatan Mahallesinde 2, Ocaklar ve Ünaldı Mahallelerinde de birer olmak üzere toplam 4 ev ile Vatan Mahallesindeki bir otomobile, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Uzun namlulu silahların yanı sıra tabancıların da kullanıldığı saldırıda mermiler evlerin camlarına ve duvarlara isabet etti.

Henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerce ev halkının evde olduğu esnada düzenlenen silahlı saldırıda, silah sesleri ile uyanan ev sakinleri korku dolu anlar yaşarken, olayda ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri mahallelerde geniş güvenlik önlemleri alırken, yapılan incelemelerde saldırıların 2 farklı araçtan ateş açılarak gerçekleştirildiğini belirledi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, saldırı düzenlenen mahallerde çok sayıda boş kovan ve mermi bulundu.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken saldırıların bir biri ile bağlantılı olduğunu tahmin ediliyor.

Terörle Mücadele ekiplerinin de sevk edildiği mahallelerde saldırıyı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatılırken sokaklar silahlara ait onlarca boş kovan ve mermi çekirdeğiyle doldu.

Saldırıların tam olarak kim tarafından yapıldığı tespit edilemezken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir