• DOLAR 32.521
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2494.059
  • ...
Hizan köy yolları stabilize çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hizan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, 3 ekip ve 32 araçla köy yollarında stabilize çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Yapılan bu çalışmaları yerinde incelemek ve denetlemek için Çayır (Sıdres), Bozpınar (Kamsar),  Çökekyazı (Hirit) ve Horozdere(Horoz) köyü bölgesine giden Hizan Kaymakamı Sedat İnci, toplam 32 iş makinesiyle Hizan ilçesine bağlı grup köy yollarında ilk defa bu kadar geniş çapta çalışma başlatıldığını söyledi.

Stabilize çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden İnci, şöyle konuştu: “Hizan köylerinde iş sezonunun başladığı ilkbahar ayıyla beraber özellikle grup köy yollarımızın iyileştirilmesi için alt yapı ve stabilize çalışmalarını başlattık. Bu kapsamda Mayıs ayının 15'inde 24 araç kiraladık. Valimizin destekleriyle İl Özel İdaresinden gönderilen ödenekle stabilize çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılabilmesi için ihtiyaç olan bütün iş makinelerini kiraladık.”

İki şantiyede bulunan 8 iş makinesi ile birlikte toplam da 34 iş makinesiyle şu anda Hizan’ın köy yollarında hızlı bir şekilde stabilize çalışması yaptıklarını belirten Kaymakam, İnci, “Bizlerde, vakit buldukça İl Genel Meclis üyelerimizle beraber yapılan çalışmaları yerinde incelemek için köylerimizi geziyoruz. Çalışmaların aralıksız bir şekilde devam etmesi, varsa problemlere anında ve yerinde müdahalelerde bulunmak için zaman zaman çalışma yapılan grup köylerimize giderek incelemelerde bulunuyoruz.” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir