• DOLAR 32.498
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2489.253
  • ...
SON DAKİKA
`Şimdi Kardeşlik Zamanı` Yürüyüşü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- "Şimdi Kardeşlik Zamanı, Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz" sloganıyla Batman Barosu`nun öncülüğünde Batman`daki bazı sivil toplum kuruluşları tarafından "Şimdi Kardeşlik Zamanı" konulu sessiz bir yürüyüş düzenlenecek. 
 
Yapılan açıklamada, Van depreminden sonra ülkemizde oluşan kardeşlik havasını pekiştirmek için yapılacak yürüyüşe Batman Barosu`nun yanı sıra, Ticaret ve Sanayi Odası, Eczacılar odası, Memur Sen`e bağlı 11 sendika, Ziraat Odası, MÜSİAD, BAGİAD, Batman Ticaret Borsası ve TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu gibi pek çok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği kaydedildi. 
 
Konuyla ilgili olarak Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven, yürüyüşün siyasi hiçbir içeriğinin olmadığını belirterek, "Van depreminden sonra oluşan olumlu havayı daha da pekiştirmek, sesimizi silah sesinden daha yüksek çıkarmak, mürekkebi kana tercih ettirmek ve kardeşlik çağrımızı tüm Türkiye`ye duyurmak için bu yürüyüşü tertipledik. Yürüyüş, 19 Kasım Günü saat 13.00`te Atatürk Parkı önünden başlayarak Gülistan Caddesi önünde yapılacak basın açıklamasının ardından sona erecek. Yürüyüşe kardeşlikten yana olan tüm Batman Halkını davet ediyoruz" dedi. 
 
Veysi Demir-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir