• DOLAR 32.606
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2411.447
  • ...
Hizbullah Cemaati: Türkiye Dizayn Edilmeye Çalışılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA YILMAZ / DOĞRUHABER

Bagasi, seçim öncesi kendisiyle yapılan bir röportajda sorulan, “Bu seçimde size göre nasıl bir proje uygulanmak isteniyor ki bununla istedikleri dizaynı yapsınlar?” sorusuna karşılık,

“Öyle görülüyor ki uluslararası güç odaklarının bu seçimdeki gözdesi ve tercihleri HDP'dir. Hayata geçirilmek istenen projenin Kürdistan ayağında HDP vardır. Bu seçimin diğer seçimlerden tek farkı belki budur. Dünya istikbarı HDP üzerinden geliştirdikleri projeyi özelde Kürdistan'da genelde ise tüm Türkiye'de hayata geçirmek istemektedirler. Böyle bir operasyon neticesinde ülkeyi ve siyaseti dizayn etmeyi amaçlamaktadırlar. Bu projenin önemine binaen bu anlamda önümüzdeki seçimler özellikle Kürd halkı ve tüm ülke için büyük önem arz etmektedir.” cevabını vermişti.

Seçim neticesinin alınmasının ardından ortaya çıkan tabloya bakıldığında özelde Doğu`da muhafazakâr kesim pasifize edilmeye çalışıldı. Türkiye genelinde ise muhafazakâr iktidar pasifize edilip iktidar gücü zayıflatıldı.

Emperyalistlerin seçim sürecinde oluşturdukları şer cephesi HDP`ye barajı aşırtarak Doğusuyla-Batısıyla Türkiye`de muhafazakarların elini zayıflatmış oldu.

Herkes seçim öncesinde muhafazakar partilerin taktik ve söylem hatalarına odaklarınken kimse Hizbullah Cemaati`nin dikkat çektiği ve ülkenin maruz kaldığı bu emperyalist dizayn operasyonuna dikkat etmiyor.

Aslında üzerinde durulması gereken bir konu varsa o da ülke siyasetinin bir operasyonla karşı karşıya kalmış olmasıdır. Bu noktadan sonra herkesin buna göre pozisyon belirleyip dikkat etmesi gerekiyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir