• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Diyarbakır`da iki kardeşi tehdit eden PKK`liler yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da iki kardeşi zorla kaçırıp bıçakla yaraladıkları ve ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla 2 PKK mensubu yakalandı.

Diyarbakır  Valiliği tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 26 Nisan 2015 tarihinde, PKK adına şahısların 2 kardeşi zorla kaçırarak darp ettikleri, bir müddet alıkoyarak bıçakla yaraladıktan sonra ölümle tehdit ettikleri ve sorguladıktan sonra bıraktıkları yönünde bir ihbarın alındığını, alınan ihbar üzerine başlatılan eş zamanlı operasyonlarda örgüt mensubu olduğu belirtilen 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Söz konusu olay kapsamında, olayın çeşitli haber sitelerinde, “Kuyumcuyu soran vatandaşın hayatı karardı” başlığıyla haber yapıldığını ve bu haberlerde kuyumcu soran bir vatandaşın soyguncular tarafından takip edilerek bıçak zoruyla altınlarının alındığı ve daha sonra gasp edildiği şeklinde haberler yapıldığı, bu haberlerde verilen bilginin ise yanlış olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan 2 şahsın işlemlerinin tamamlanmasın ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir