• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Midyat`ta sandık görevlilerine  seminer verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat`ta Bağımsız Milletvikili Adayı Mahmut Kılınç için açılan seçim lokalinde verilen seminerde sandık görevlilerinin seçim günü dikkat etmesi gereken hususlar ile ilgili seminer verildi.

Konu hakkında  bilgi veren HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, "Bu seçime çok önem veriyoruz, oyların heba olmaması, çalınmaması ve haksızlıkların yaşanmaması adına  parti olarak destek verdiğimiz Bağımsız adayımız Mahmut Kılınç için bu semineri düzenledik. Seçim kurallarını, sandık görevlileri ve müşahitlerimize aktardık. Adil bir seçim olması için ön ayak olmalarını, hangi parti veya aday olursa olsun haksızlık yapılırsa, oyları çalınırsa engel olmaları gerektiğini söyledik. Halkın iradesinin sandığa yansımasını istiyoruz.Özellikle bölgemizde seçim öncesinden tehditlerin başladığını ve geçen seçimlerde yaşanan müdahaleleri biliyoruz. Bunun için önlemimizi almak istedik. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını, tüm vatandaşların sandığa gidip oy kullanmalarını  istiyoruz." Dedi.

Seçim koordinasyon merkezinin  müşahit ve sandık görevlilerine görev kartlarının  dağıtmasıyla seminer sona erdi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir