• DOLAR 32.548
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2431.99
  • ...
Patlayan aracın sürücüsü canını zor kurtardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis`in Tatvan ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde  sürücüsünün içinde olduğu park halindeki  bir araç bilinmeyen bir nedenle  büyük bir gürültüyle patladı. Aracın sürücüsü son anda kendini dışarı atarak canını zor kurtardı.

Tatvan Emniyet Müdürlüğünün Mobese kameralarına, ilçede farklı tarihlerde ve farklı mekanlarda meydana gelen birçok kaza ve olay yansıdı. Ancak son görüntüde kameralara yansıyan bir olay anı ise, yürekleri ağızlara getirdi. 

Görüntüde ilk olarak ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde olan bir araç  görülüyor. Görüntünün ileriki dakikalarında ise park halinde olan aracın yanından bir grup öğrencinin geçtiği sırada, aracın bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle patladığı ve kısa süre sonra aniden alev aldığı görülüyor. Aracın patladığı anda sürücünün kendini can havliyle dışarıya atması görüntülere yansıdı.

Araç sürücüsünün ölümden kıl payı kurtulduğu ve hafif sıyrıklarla atlattığı olayda, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araçtaki yangın  söndürülse de araç kullanılamaz hale geldi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir