• DOLAR 32.548
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.843
  • ...
`Halkımızın nefesi, soluğu olacağız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir, Yüreğir İlçesi Kiremithane Mahallesi'nde halka hitap etti. Önemli açıklamalarda bulunan Demir, Meclise gitmeleri durumunda halkın nefesi ve soluğu olacaklarını ifade etti.

Toplanan kalabalığa hitap eden Demir, “Meclise gittiğimizde halkımızın haklarını tek tek koparacağız Allah`ın izni ile.” dedi.

Sözleri sık sık “Allah`ın izni ile Salih Demir Meclise” , “Zalimle için Yaşasın Cehennem” sözleri ile kesilen Demir`e halk büyük ilgi gösterdi.

Halkın diğer partilere güveni kalmadığını vurgulayan Demir,  "Şimdiye kadar hiçbir siyasi parti halkın hem maddi anlamda hem de manevi anlamda ihtiyaçlarını karşılayamadı.” dedi. Demir, “Toplumun hiçbir katmanında asalet sağlanamamış. İşte HÜDA PAR`ın desteklemiş olduğu bağımsız adaylar halkımızın yıllardan beri süre gelen bu sıkıntılarına çözüm olacaktır, nefes olacaktır, soluk olacaktır Allah`ın izni ile. Tüyü bitmemiş yetimlerimizin, öksüzlerimizin, fakirlerimizin, mazlum ve mağdur edilmiş halkımızın meclise gittiğimizde haklarını tek tek koparacağız Allah`ın izni ile.” ifadelerini kullandı.

Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Sizleri bir toplum bekliyor, sizleri bir ülke, bir millet bekliyor, sizleri kardeşlerim unutmayın, insanlık bekliyor İslam coğrafyası bekliyor. Bizler İnşallah şehrimizdeki bu adaletsizliklerin giderilmesi hususunda halkımızın, milletimizin, bu şehrimizin âli menfaatlerini koruma ve elde etme hususunda kardeşlerimiz inansınlar ki, elimizden ne geliyorsa Allah`ın izni ile yapacağız.”

“Yıllar önce geldiğimiz şu Mahalleler on iki yıllık hükümete rağmen, nice değişmiş olan yerel yönetimlere rağmen hiçbir hizmet alamamış.” diyen Demir, “Ne bir yol, ne bir park, ne gezilebilecek bir alan maalesef halkımıza yapılmamış, bu hizmetler reva görülmemiş halkımıza. Biz bunu görmekteyiz özellikle halkımızın da bunu görmesini istiyoruz.” diye konuştu

Adana`nın manevi sorun ve sıkıntılarına da değinen Demir, “Halkının yüzde 99`nun Müslüman olduğu bir toplumda maalesef zina suç değil, uyuşturucu, kumar almış başını gidiyor." ifadelerini kullandı.

Demir, “Özellikle bu mahalleler bu konuda çok muzdarip her bir köşe başında uyuşturucu satıcıları. Uyuşturucudan ölen gençlerimizin Adana`nın Türkiye sıralamasında üçüncü olduğunu biliyor musunuz? Bu bir sıkıntıdır, bu bir sorundur bu sorunun halli noktasında İnşallah Hür Adaylar olarak, geliştirmiş olduğumuz ıslah projeleri ile Mecliste halkımızın haklarının alınması noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Haksızlık yapan, şiddete başvuran, kan diyen, gözyaşı diyen ve zihninde, zihin ufkunda bu olanlar bizim elimizden kurtulamayacaklar.`` diyen Demir, “Mecliste olmamız lazım kardeşler. Malum biliyorsunuz özellikle bu HDP/PKK daha dört gün öncesine kadar iki kıymetli kardeşimizi hunharca katlettiler. Şunu diyoruz, yeter artık! Dursun bu kan, dursun bu şiddet, şiddetin bu topluluk açısından HÜDA PAR camiası açısından bir para etmeyecektir bilmeniz lazım. Biz bu anlamda acıların, elemlerin, sorunların, barbarlığın, vahşiliğin, zulmün ortaya çıkması noktasında ayna olacağız, Allah`ın izni ile öyle bir ayna olacağız ki haksızlık yapan, şiddete başvuran, kan diyen, gözyaşı diyen ve zihninde, zihin ufkunda bu olanlar bizim elimizden kurtulamayacaklar bu böyle bilinsin.” dedi.

“Çözüm, çözümsüzlüğe dönüştü. Bunu biliyoruz çünkü siyasi rant söz konusu.” diyen Demir, “Siyasi rant duygu ve düşüncelerde egemen hakim olduğu için halkı düşünen yok, Müslüman tebaayı düşünen yok kardeşlerim. İşte bizler Hür Adaylar olarak Allah`ın izni ile buna dur diyeceğiz. Ya insanca ve adilce hep beraber yaşamasını öğreneceğiz, ya da öğreneceğiz.`` şeklinde konuştu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir