• DOLAR 32.586
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2430.04
  • ...
Yapıcıoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu Büyükşehir Yasası`yla mahalle statüsüne kavuşan 9 köyü ziyaret ederek destek istedi. 

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Yapıcıoğlu, Sur ilçesine bağlı Tilêlek, Davudan, Nefirtaş, Büyükakören (Aqerana mezın), Mılla, Gundé Kalé, Fudeyla, İnciliyn ve Hecidel köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde halkın büyük ilgisini gören Yapıcıoğlu, vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.

Halktan hem dua hem de oy isteyen Yapıcıoğlu köylülere hitaben “Diyoruz bize dua edin ki Meclise gittiğimiz zaman bugünkü halimizi ve milletimizi unutmayalım. Oraya gidip halkımızı unutursak kendimizi inkâr etmiş oluruz. Şunu da diyebiliriz ki buradan milletin oyunu alıp Meclise gidenlerin yüzde 90`ı ne bir daha milleti hatırlıyor ne de geri dönüş yapıyor. Belki yüzde 10`u halkı unutmuyor. İşte biz de diyoruz ki bize dua edin bizler de halkı unutanlar gibi olmayalım, verdiğimiz sözleri unutmayalım. Kalbimiz dünya malına, makamına ve sevgisine meyletmesin.” dedi.

Hizmet etmek için bu yola çıktıklarına vurgu yapan Yapıcıoğlu, ömürlerinin sonuna kadar bu niyetin sağlam bir şekilde kalması için azmettiklerini söyledi.

Diyarbakır'ın layık olduğu hizmeti göremediğini ifade eden Yapıcıoğlu, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için destek istedi.

Yapıcıoğlu beraberindeki heyetle bir taziye ziyaretine katıldıktan sonra Diyarbakır kent merkezine doğru hareket etti. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir