• DOLAR 32.331
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2298.609
  • ...
SON DAKİKA
Siyasetteki yanlış alışkanlıkları değiştireceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa bağımsız milletvekili Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yavuz, beraberindeki heyetle ŞUTİM Yeni Hal Pazarı Başkanı Faruk Akbaş`ı ile hal esnafını, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesini, Memur Sen`i ve Orman ve Çevre Müdürlüğü çalışanları ile Çalışanları Birliği Sendikasını (TOÇ BİR SEN) ziyaret etti.

ŞUTİM Yeni Hal Pazarı Başkanı Faruk Akbaş, Yavuz ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı.

Ülke siyaseti ve gündeminin konuşulduğu ziyarette Akbaş, kolay yetişmeyen donanımlı insanların toplum için önemli olduğunu ve bu donanımlarını her zaman topluma hizmet etmeye kullanmaları gerektiğini söyledi.

Yavuz: Biz sefer ehliyiz görevimizi yapmaya devam edeceğiz

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Yavuz, siyaset denildiğinde insanların aklına rant ve çıkar geldiğini söyledi.

Yıllardır süregelen faaliyetlerin de aslında bir yönüyle bu durumu ortaya koyduğunu belirten Yavuz sözlerine şöyle devam etti: “A partisindeki biri milletin yararına bir proje sunduğunda B partisi sırf muhalefet olsun diye onun proje ve çalışmalarını kabul etmiyor. Bu bir haksızlıktır. Ama biz İslami muhalefet olarak bu alışkanlıkları kaldırmak için bir adım atmaya çalışıyoruz. Yapılan iyi çalışmaları destekleyeceğiz, halka zararlı çalışmaların da karşısında duracağız. Bu da millete bir hizmettir. Biz, çalışmalarımızı yapacağız.  Sonuçların sahibi ise Allah`tır. Biz sefer ehliyiz görevimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Akbaş ile beraber Hal Pazarı esnafını ziyaret eden Yavuz, esnafın sorunlarını dinledi oy ve destek talebinde bulundu.

Esnafın yaptığı ikram için esnafa teşekkür eden Yavuz, misafire ikram âdetinin çok güzel gelenek olduğunu bu geleneğin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra ziyaretlerine devam eden Yavuz, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi ve Memur Sen`i ziyaret etti. Ziyarette Memur Sen Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun ve üyeleri katıldı.

Burada eğitimdeki sorunlara değinen Yavuz, bu sorunların çözülmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Ziyaretinden sonra çalışmalarına devam eden Yavuz, TOÇ BİR SEN`i ziyaret etti. Yavuz ve beraberindeki heyeti TOÇ BİR SEN Başkanı Mehmet Kılıç karşıladı.

Kendilerine yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren TOÇ BİR SEN Başkanı Mehmet Kılıç, İslami bir İslami muhalefeti gerekli olduğunu Yavuz`un da bunu başarıyla yerine getireceğine inandığını söyledi.

Yapılan ikramların ardından ziyaret sona verdi. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir