• DOLAR 32.52
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2422.036
  • ...
Demirtaş da `tuzluk` çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

IŞİD'in Kobani'ye saldırması, 6-7 Ekim olayları Graham Fuller tarafından Demirtaş için planlandı. Kanada- Washington-Diyarbakır üçgenindeki projenin Pensilvanya ayağı ise 2 yıl önce dış ilişkiler imamı Hamit Müftigil'in teyp kayıtlarında yer almıştı: İmralı'nın hükmü bitti. Artık devir Demirtaş'ın. Hükümet de bitti. Yeni meclisi biz kuracağız, tuzluğu koysam vekil yaparım.

Takvim gazetesinin haberine göre yeni Türkiye'nin önüne engeller çıkaran üst aklın, son figüran olarak Selahattin Demirtaş'ı seçtiği tescillendi. Üst Akıl'ın, Türkiye'de halkın iradesini kaptırdığı ipleri almak için Paralel Yapı'nın ardından HDP'yi dizayn ettiğini bildirdi. 

BENENSON'UN PLANI HDP

CHP, seçim kampanyası için ABD'li şirket Benenson ile anlaştı. Benenson'un esas planı ise HDP'ydi! 10 Eylül 2014 tarihinde David Petraeus, ABD'nin emrini IŞİD üzerinden hayata geçirdi. 3 gün sonra IŞİD, Kobani'ye saldırdı. Demirtaş, Kobani saldırısının ne anlama geldiğini bilmeden Washington'daki 2. Kürt Konferansı için Eylül sonunda ABD'ye geldi. Washington'daki görüşmelerde ABD'liler Öcalan'ın yerine artık kendisinin geleceğini söyleyerek Demirtaş'ı Kürtlerin yeni lideri ilan etti. Türkiye'ye dönen Demirtaş, Benenson'un hazırlanan projesini hayata geçirdi. IŞİD'in Kobani'ye neden girdiğini ve yeni görevini Washington'da öğrenen Demirtaş, Türkiye'ye döndükten sonra, Türk hükümetinin IŞİD'e silah gönderdiğini ve o silahların Kürtler'i öldürdüğünü anlattı. 6-7 Ekim olaylarını körükleyen Demirtaş bu sayede güç kazandı. IŞİD'in Kobani operasyonunun tek amacı Demirtaş'ın Meclis'e girmesiydi.

FULLER DEVREDE

Planın ikinci aşamasına Şubat'ta geçildi. Paralel Yapı'nın üst ağabeyi ve CIA'nın en eski beyinlerinden Graham Fuller, Demirtaş'ı Kanada'da ağırladı. HDP ve Türkiye'deki yeni rolü Demirtaş'a anlatıldı! Demirtaş'ın dönüşüyle Doğan Grubu başta olmak üzere bütün dünya basını onu keşfetti! 'Üst Aklı'n HDP-Demirtaş projesini ortaya çıktı. Bu planda Pensilvanya parmağını da es geçilmedi. Pensilvanya'ya ait ses kayıtlarının ortaya çıktığı dönemde yapının Türkiye dışındaki iş çevreleri ve İsrail lobisi ile ilişkilerini yürüten isim olarak adlandırılan Süleyman Hamit Müftigil'in sözlerini hatırladı.

DOĞAN MEDYA İŞARETİ ALDI

Müftigil, 20 Ekim 2013'de, o tarihlerde yapılan Washington'daki ilk Kürt Konferansı'ndan bahsederken, bir Sözcü muhabirine Gülen örgütünün ortaklık ettiği dış güçlerle birlikte, Öcalan'ı bertaraf edip barış sürecini sonlandırma, Demirtaş'ı parlatma ve Türkiye'yi kan gölüne çevirme projesini şöyle anlatmıştı: "Pazartesi Washington'da BDP'nin ABD bürosu açılıyor. Selahattin Demirtaş ve bütün Kürt diasporası oraya geliyor. İmralı'dakinin karşısında olan dünyadaki herkes oraya geliyor. Bunlara bizim güneyde bir ülke var ya hani benim sevdiğim ülke (İsrail), onlar da destek oluyor. Burada üçlü, yani güneydeki ülke (İsrail), ABD ve bizim Kürt kardeşlerimiz, birlikte bir dayanışmayı organize edecekler. Demirtaş'ı hazırlıyoruz. Gaz verildi. İmralı'nın hükmü bitti. Bundan sonra silahlı ve çatışmalı bir dönem geliyor."

SON TUZLUK

Kanada'da yaşayan Fuller'in planladığı ve Üst Akıl'ın oyuncağı Fethullah Gülen'in adamı Müftigil'in de uyguladığı planda Demirtaş'ın bir proje olduğunu kanıtlarken Doğan Medya gibi işbirlikçilerin neden bir anda HDP'yi ön plana çıkardığı da ortaya çıktı. Bir başka ses kaydında hükümetin işinin bittiğini, meclisi kendilerinin kuracağını anlatırken "Taşı, tuzluğu koysam onu vekil yaptırırım" ifadelerini kullanan Müftigil'in bahsettiği tuzluklarından birinin de Selahattin Demirtaş olduğu anlaşıldı.

Takvim

Bu haberler de ilginizi çekebilir