• DOLAR 32.37
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Bulunan milletvekili adayı Şanlıurfa Emniyetine götürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

4 gün önce kaçırılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Halil İbrahim Göğüş bu gün Gaziantep`te, elleri ve ayakları kelepçeli bir halde yol kenarına atılmış olarak bulundu.

Göğüş, Gaziantep Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kendisinden 4 gündür haber alınamayan ve Gaziantep`te yol kenarına atılmış bir şekilde bulunan Göğüş, bu gün sabah saatlerinde götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne götürülen Göğüş`ün Emniyetteki ifadesinde kendisini kaçıranları tanımadığını söylediği belirtildi.

Göğüş`ü kaçırarak Gaziantep`te yol kenarına atanlar hakkında polis tarafından çok yönlü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

25. dönem Milletvekili seçimlerine Şanlıurfa`dan Bağımsız aday olarak giren Halil İbrahim Göğüş, 30 Mayıs Cumartesi günü seçim çalışması yaptığı bir sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kaçırılmış ve o günden bu yana bir daha kendisinden haber alınamadı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir