• DOLAR 32.527
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2430.862
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 17 Kasım Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL: BAKAN`DAB BDP`YE VERYANSIN! 
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzareci Egemen Bağış, Barış ve Demokrasi Partisi`ni sert bir dille eleştirerek, `adında Barış ve Demokrasi olan, ancak barış ve demokrasinin yanından geçmeyen, terör örgütünün boyunduruğundan çıkamayan, bunu kan kokusundan başka koku almayanların bölge halkını nasıl istismar ettiğine şahit oluyoruz. Ya adınızdan o kelimeleri çıkarın, ya da o kelimelerin gereğini yapın` dedi.
 
GAPGündemi gazetesi: Yerel Medya Urfa`da 
"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" 7. Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış`ın katılımıyla Şanlıurfa`da başladı.
 
İpekyol Gazetesi: Medya AB yolunda protokole takıldı! 
Avrupa Birliği Bakanlığı ve İngiltere Büyükelçiliği bölgedeki yerel gazetecilere yönelik Şanlıurfa`da iki günlük bir program düzenledi. Protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşen programın açılışında medyadan uzak konular konuşulsa da, programa katılan Bakan Bağış`ın ardından protokol üyeleri ile gidince asıl meseleler konuşulmaya başlandı.
 
Kâbe`nin revakları yıkılmayacak 
Yıkılması ile gündeme gelen ve ardından Urfa`da halkın talepli olduğu Kâbe revaklarının aslında yıkılmayacağı öğrenildi. Urfa Milletvekili Halil Özcan, Suudi yetkililerle yaptığı görüşmede `Revakların yıkılacağı` yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.(Mehmet Demir-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir