• DOLAR 32.535
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2432.14
  • ...
AK Partili kadınlardan suç duyurusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Aynur Olgaç Öztekin, seçim çalışmaları kapsamında 25 kadınla gittikleri bir mahallede küfür ve taşlı saldırıya maruz kaldıklarını iddia ederek Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Mardin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Olgaç Öztekin, seçim çalışmaları kapsamında 25 kadınla gittikleri bir mahallede küfür ve taşlı saldırıya maruz kaldıklarını iddia etmişti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini anlatan Öztekin, kendilerine yönelik tehdit ve hakaretlerle ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti.

Gördükleri şiddet nedeniyle çalışma yapamadıklarını dile getiren Öztekin, tavuğun başını kesip önlerine attıklarını, kendilerinin de olayın büyümemesi için karşılık vermediklerini belirterek, “HDP'nin bir aracı sürekli peşimizdeydi, gençleri peşimize taktılar, taş attılar. Biz yine kapıları çaldık. Çocuklara şeker verdik. Şeker aldılar diye çocuklar dayak yediler.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir