• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
STK`lardan HÜDA PAR`a taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde faaliyetlerde bulunan Ensar Der ve Hikmet Der ile Saadet Partisi Mardin milletvekili adayı Ahmet Oğuz, Şırnak'ın İdil ilçesinde HDP tarafından katledilen 2 HÜDA PAR'lı için taziye ziyaretinde bulundu.

STK ve siyasi parti temsilcilerini HÜDA PAR Kızıltepe ilçe Başkanı Burhan Aydın ve İlçe Başkan Yardımcısı Şeyhmus Karaalp karşıladı.

Ziyarette HDP'lilerin İdil'in Kozluca köyündeki saldırılarını kınadıklarını belirten Hikmet Der Başkanı Molla Ali Özgüç bu ve benzer olayların bir daha yaşanmaması gerektiğini belirterek "Bu tür olaylarda sürekli sağduyulu davrandınız, bu sabrınızı takdir ediyoruz, maktullerin aileleri başta olmak üzere tüm HÜDA PAR camiasının başı sağ olsun.” dedi.

Saldırıları kınadıklarını belirten Saadet Partisi Mardin milletvekili adayı Ahmet Oğuz ise “Katledilen kardeşlerimiz inşallah Allah katında şehittirler. Şehadetlerini kutlar ve ailelerine de sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HDP'nin halka yönelik saldırılarının devam ettiğine dikkat çeken HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Burhan Aydın,  "Bu tür saldırılara karşı milletimizin maslahatı için hep sağduyulu davranıyoruz. HDP'nin bölge üzerindeki oyunlarını sabrımızla bozuyoruz. Bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir