• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yapıcıoğlu ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, İnsani Yardım Vakfı (İHH)  Diyarbakır şubesini ve ardından oto galerici ve 3. Sanayi esnafını ziyaret ederek desteklerini istedi.

İHH Diyarbakır Şubesini ziyaret eden Yapıcıoğlu`nu şube başkanı Yılmaz Cebe karşıladı. Yapıcıoğlu, derneğin Diyarbakır`daki faaliyetleri hakkında Cebe`den bilgi aldı. Yaklaşık 500 yetime baktıklarını belirten Cebe,  yetimlere aylık para ve gıda yardımı yaptıklarını ifade etti.

Sadece maddi değil çeşitli programlarla manevi olarak da halka yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiren Cebe, “Bu bağlamda aralıklarla konferanslarla seminerlerle yetim etkinliği yapıyoruz.” diye konuştu.

Yapıcıoğlu da yapılan her şeyin Allah rızası için yapılması gerektiğini belirterek “Rabbim kendi rızası için kabul etsin.” dedi.

Toplumu ifsat etmeye çalışan şebekelerin çok fazla olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, “Zaten tahrip etmenin doğasında kolaylık vardır. Bu memleketi diyelim ki yüzde 5'i tahrip etmeye çalışırken yüzde 5'i de onu ıslah ve imar etmeye çalışsın. Bu durumda ıslah ve imar etmeye çalışanların işi çok zor. Tahribin doğasındaki kolaylıktan dolayı, ıslaha çalışanların bir yıllık emeği ifsada çalışan o yüzde 5 insan tarafından bir ayda ya da bir haftada heba edilebilir.” şeklinde konuştu.

Sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette İHH şube başkanı Cebe, "İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız.” diyerek temennilerini dile getirdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yapıcıoğlu, daha sonra, Kayapınar ilçesinde bulunan 3. Sanayi Sitesi ve Bağlar ilçesindeki oto galericiler esnafını ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Hüseyin Yılmaz'ın da katıldığı destek gezilerinde Huzurevleri Mahallesi'ndeki esnaf da Yapıcıoğlu'na destek sözü verdi.  

Yapıcıoğlu`nun ziyaret ettiği esnaflardan biri, “İnşallah iyi bir yere gelirsiniz. Oylarımız da sizinle beraber. Dualarımız zaten her zaman sizinle, oylarımız da inşallah sizinle olacak. Her zaman bekliyoruz. Şimdiden başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde büyük ilgi gören Yapıcıoğlu, 3. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettikten sonra Bağlar ilçesinde bulunan Oto Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Oto alım-satımı yapan bir esnaf,  “İnşallah benim dükkânıma getirdiğiniz bereketi Meclise de götürürsünüz.” diyerek Yapıcıoğlu`nu seçimlerde destekleyeceklerini söyledi.

Gördüğü büyük ilgiden memnun kalan Yapıcıoğlu, “Rabbim bereketi tüm memlekete versin. Kimin vesile olduğu önemli değil. Biz vesile olabilirsek bizim için şereftir.  Allah bizi o şerefe layık kılsın.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir