• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
Eşbaşkan "Piyon" Demirtaş...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yasin Börü, Kobani Kalkışması esnasında PKK'lıların saldırısına uğradı ve katledildi. Kurban Bayramı idi ve 16 yaşındaki Yasin ile üç arkadaşı fakirlere et dağıtırken terör örgütünün hedefi oldular. Kurşunlandılar, onlarca defa bıçaklandılar, kafatasları ezildi!

Sokak ortasında gerçekleşen bu katliam esnasında PKK yandaşı kadınlar zılgıt çekerek katillere tezahürat yapmışlardı!

Yasin Börü'nün cesedi öyle parçalanmıştı ki, tanınmayacak halde idi:

Nihayetinde babası ayağındaki “ben”den tanıdı, Yasin'i!

*

6-8 Ekim 2014 tarihinde elli bir kişinin hayatını kaybettiği Kobani Kalkışması'nın fitilini ateşleyen kimdi?

El Cevap: Selahattin Demirtaş!

Eş Genel Başkan'ın ellerinde, o elli bir canın arasında yer alan Yasin Börü ve üç arkadaşının kanı da var!

Washington ziyaretinde kendisine sufle edilen replikleri Türkiye'ye döner dönmez seslendirmiş ve Kobani'yi bahane eden o derin eylemleri başlatmıştı!

“Sefer görev emri alan” Demirtaş, Türkiye'deki Gladio'nun siyasetçi kamuflajıyla dolaşan piyonudur.

*
10 Ağustos 2014'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde adaydı:

Kendisini sempatik göstermek uğruna yapmadığı numara kalmamıştı. Seçimden sonra iki ay bile geçmemişti ki, Eş Genel Piyon Demirtaş hakiki yüzüyle sahne aldı ve Kobani eylemleri için işareti çaktı!

Aynı Demirtaş, 7 Haziran öncesinde yine “Barış Güvercini” maskesiyle pazarlanıyor! En büyük destekçileri de ABD-İsrail Yandaşı Paralel Medya ile Doğan Medyası!
Doğu'da kan akan muslukların resmedildiği afişler asan, köylerde silah zoruyla oy avına çıkan HDP-PKK; Batı'da ise saz çalıp “karınca bile ezmez cici çocuk” rolü kesen HDP'nin Eş Genel Başkanı!
Barış güvercini uçurdukları iki illüzyon sahnesinin arasında ise “Barajı geçemezsek iç savaş çıkar, ha!” diye “aba altından terör” gösteriyorlar!

HDP'nin işte bu iki yüzlü, maskeli Terör Siyaseti, barajın altında kalma korkusunu ne denli ileri boyutta yaşadıklarını açık ediyor.

*
Paralel Yapı'nın Diyarbakır'da “Arka Kapı Siyaseti” çalışıp dar alanda derin paslaşmalar yaptığı, canla başla desteklediği HDP, işte budur!

Paralel Medya'nın sırtını sıvazladığı, sempatik göstermek için kırk takla atıp üstüne manşetinde sahne aldırdığı Terör Siyasetçisi mi; Kobani Kalkışması ile birlikte “ellerine elli bir insanın kanı bulaşmış olan” Selahattin Demirtaş'tır!

*
Adana ve Mersin'deki HDP binalarına bombalı saldırıları düzenleyen teröristin DHKP-C'li olduğu ortaya çıktığında hem Paralel Medya hem de başta Selahattin Demirtaş olmak üzere HDP, Türkiye'deki Gladio'nun kontra terör örgütü DHKP-C'yi aklamaya yeltenmişlerdi!

Gezi Kalkışması'ndan itibaren DHKP-C ile “al takke ver külah” birlikteliği yaşayan Paralel Yapı'nın bazı polis ve asker mensupları Kobani Kalkışması'nda PKK ile paslaşmışlardı.

*

Paralel Gazete'nin manşetinden seslenen Demirtaş “AKP seçimden güçlü çıkarsa tüm muhaliflere operasyon yapacak” diye konuştu!

Terör Siyasetçisi Demirtaş, bu sözleriyle “optik çarpıtma” icra ederken; Paralel Yapı Muhibbi Cumhuriyet'in manşetinde ağırlanan Kandil'in başı Cemil Bayık da “Hükümetin planı seçim sonrası savaş” yalanını fırına verdi!

“Arka kapıdan HDP yandaşlığı yapan” Paralel Gazete'de atılan şu başlığı da ekleyelim: “HDP barajın altında kalırsa AKP bölgede savaş ilan edecek”

Bunun adı, Terör Siyaseti'nde buluşan “Kirli İşbirliği”dir.
*
Paralel Yapı mensupları, PKK'nın siyasi maskeli uzantısı HDP için “kapı kapı dolaşıp” oy istiyor!

Hani, Paralel Yapı; PKK terör örgütüne, KCK'ya karşıydı?

Demek ki, neymiş? Hepsi tiyatrodan ibaretmiş!

Çözüm sürecini baltalayabilmek için elinden geleni ardına koymayanlar da Paralel Yapı, HDP ve Kandil'dir!

Öcalan'ın “Silahı bırakın!” çağrısını yırtıp çöpe atan Kandil; bir yandan “HDP barajı geçemezse köylerinizi başınıza yıkarız” diye silah gösteriyor, bölge halkını terörle/ölümle tehdit ediyor…

Diğer bir yandan da “AKP savaş ilan edecek” yollu kara propagandayla, Paralel'in Can'daş destekçisi Cumhuriyet'in manşetinde boş gösteriyor!

Aynı kara propagandayı eş zamanlı olarak Paralel Gazete icra ediyor!

Ezcümle: Cürmümeşhut halinde yakalandılar!

Bu haberler de ilginizi çekebilir