• DOLAR 32.518
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2428.977
  • ...
Domatesteki Allah lafzı görenleri hayrette bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Kızıltepe ilçe merkezinde ikamet eden Filiz Aydoğan isimli ev hanımının iftar için salata hazırlarken kestiği domateste gördüğü Allah lafzı görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Ailesine ve komşularına domates içinde gördüğü yazıyı gösteren Filiz Hanım, böyle bir durumla karşılaşmış olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

“Berat gecesinde yazı ortaya çıktı”

İftar hazırlığı yaptığı esnada domates doğrarken Allah lafzının dikkatini çektiğini söyleyen Filiz Hanım duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

“Berat Kandili nedeni ile sahura kalktım ve gece boyunca dualarda bulundum. Oruçlu iken iftar hazırlığına başlamıştım.  Domatesi ikiye böldüğümde içindeki yazıyı fark ettim. Bir anda çok şaşırdım yazı çok belirgin olmasa da yakından bakıldığı zaman görülüyor. Domates dilimindeki Arapça harflerden oluşan “Allah” yazısını görünce önce eşime ve çocuklarıma gösterdim ardından da Kuran-ı Kerim okumasını bilen komşumuza gösterdim. Oda yazıyı okudu yazının Allah ismine çok benzediğini doğruladı.”

Berat kandili gecesinde Allah lafzının kendisine denk gelmiş olmasının ailede çok büyük bir sevinçle karşılandığını belirten Filiz Hanım, hayırlı bir gecede bu yazının evlerinde görülmesini hayra yorumladıklarını söyledi.

Filiz Hanımın eşi İsmail Aydoğan ise eşinin Berat Kandili münasebetiyle oruçlu olduğunu belirterek, “Böyle mübarek bir gecede böyle bir olayın evimizde hasıl olması ailece bizi sevindirdi.”  dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir