• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Belediyenin mazotu HDP`nin seçim otobüslerine akıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kendi vatandaşına hizmet yapma yerine belediyenin resmi araçları ile afiş, pankart ve bayraklarını asan, belediye çalışanlarını tehditle mitinglere götüren, doğuda gerek belediye çalışanlarından gerekse de esnaftan zorla toplatılan paralarla batı illerinde seçim propagandası yapan HDP`nin seçim araçlarının da yakıtını belediyelerden karşıladığı iddia edildi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dün Bitlis`te yaptığı miting öncesinde seçim otobüsünün belediye tesislerinde yakıt ikmali yaptığı iddia edildi. Bu iddia objektiflere de yansıdı.

Dün saat 15.00`de HDP`nin Bitlis`te yapacağı miting öncesinde Selahattin Demirtaş`ın seçim otobüsünün Belediye`nin makina bakım ve yakıt ikmal deposunun önünde yakıt ikmali yapması objektiflere yansıdı.

Bitlis Belediyesi`nin makina bakım ve yakıt ikmal deposu olarak kullandığı bu kompleks, 2 yıl önce AK Parti döneminde belediyeye devredilen, Kurubulak semtindeki eski tekel kompleksi olarak da biliniyor.

Miting öncesi öğlen saatlerinde çekilen görüntülerde etraftaki bina ve araçlar, belediye ikmale ait binalar ve belediye araçlarıyken, Demirtaş`ın seçim otobüsünün burada bulunması ve 2 kişi tarafından yakıt ikmalinin yapıldığı görülüyor.

Fotoğraflarda Demirtaş`ın otobüsünün yakıt pompasının yanına çekildiği ve otobüsün arka kısmındaki 2 kişi tarafından yakıt deposunun doldurulduğu görülüyor.

Eski tekel binasının bulunduğu bölge; belediyenin araç parkı, araç bakım alanı ve yakıt ikmal yerleri olarak kullanılıyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir