• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Belediye'den Muhtarlara bilgisayar desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde görev yapan muhtarlar Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Tahmazoğlu, kendisini makamında ziyaret eden muhtarlara diz üstü bilgisayar hediye etti.

Tahmazoğlu, ilçedeki 187 mahalle muhtarının hepsine bilgisayar hediye edileceğini söyledi.

Halkın yapmış olduğu işlemlerin hızlı ilerlemesi için Şahinbey İlçesindeki 187 mahalle muhtarının hepsine diz üstü bilgisayar verileceğini ifade eden Tahmazoğlu, “Muhtarlarımızın işlemlerini kolay yürütmesi adına geçtiğimiz dönem de muhtarlarımıza bilgisayar vermiştik. Tabi o bilgisayarların üzerinden hemen hemen 5 yıl geçti ve muhtarlarımızdan bilgisayarların yenilenmesi hususunda haklı bir talep geldi. Bizde 187 mahalle muhtarımıza yeni diz üstü bilgisayarlar alarak bugünden itibaren teslim etmeye başladık.” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Yardımcısı Ökkeş Titiz ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Ben de Şahinbey ilçemizde Savcılı Mahallemizin muhtarıyım. Çok mutluyuz. Şahinbey Belediyemizden böyle bir istekte bulunduk, sağ olsun başkanımız bizi kırmadı. Bu davranışın Türkiye’de ki bütün belediyelere örnek olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir